Translate

Popüler Yayınlar

8 Mart 2012 Perşembe

Alman banka Facebook IPO katkıda Profesyoneller için Online Bankacılık

En büyük Alman bankası orada bir şirket ağı en büyük halka arz olduğunu. Foto: AP


Bazı $ 5000000000 Facebook IPO zordur.Alman banka burada 11 ortaklarından biridir. Wall Street'te evden para deneyimi üzerine inşa edilmiştir.



Dpa New York, | Şimdi de uçakta IPO multi-milyar dolarlık Facebook Alman bankasıdır. Onbir biri olarak Frankfurt bankalar veren yatırımcılar için sosyal eylemleri yapacak. Facebook onun revize izahnamede Çarşamba günü yaptığı açıklamada duyurdu.

Başlangıçta, Facebook ABD'li yatırım bankası Morgan Stanley tarafından yönetilen, altı bankanın tuttu.IPO her hisse önerilecek, hangi fiyata tam olarak gerçekleştiğinde, hala açık.











Yaklaşık 5 milyar dolar beklenen gelir ile Facebook Hiç bir İnternet şirketi en büyük halka arz olduğunu. Kurucusu Mark Zuckerberg gibi eski sahipleri ile kalır faaliyetleri ile, şirketin toplam değeri 100 milyar dolara kadar artırılmaktadır.


Alman banka zaten yakın geçmişte, Amerika Birleşik Devletleri önde gelen halka arz yılında almıştı.Evin en büyük Wall Street biridir.ABD sigorta grubu AIG ve Almanların deneyimlerini otomobil devi General Motors çok tanıdık. kaynak taz.de

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder