Translate

Popüler Yayınlar

7 Mart 2012 Çarşamba

Akıllı telefonlar her zamankinden daha geniş hale geliyor Köşegen gerçeği yatıyor

Köşegen gerçeği yatıyor


Yeni bir aygıt biçimi, Motorola, Samsung ve birkaç diğer 'Android telefonlar' üreticileri keşfettim: küçük alma yerine, onlar her zaman geniş. Ben Swan tarafından

Resim: dapd
Bildiğiniz gibi ABD'de büyük şeyler doğru eğilim ise: suyu Çantalar, arabalar, vb.. Elektronik, zayıflatacak bir eğilim bugüne kadar karşı galip: cihazlar değil kadar küçük olabilir. 'Android Smartphone telefonlar' alanında yazılım ve temel özellikleri Google, bu minyatür arkasındaki ABD'li şirket, şimdi ise üzerine kaşlarını çattı. Eğilim olarak belirlemek için Mobil Dünya Kongresi Barselona, en büyük 'cep telefonu Fuar' dünyada oldukça keskin dev ekranlara oldu.

Görünüşe göre Apple iPhone uzaktan uzağa kırmaya bir gitmek vermek gibi görünüyor. Açık onun '3, 5-inç perde' hiçbir boyutlandırma açısından neredeyse beş yıl değişti - ekran sayesinde daha yüksek piksel yoğunluğu - sadece daha keskin ise çeşitli büyüklükte Android açısından farklı türleri vardır. Sadece çok küçük, nadir vardır. Özellikle Apple'nın kemer-düşman Samsung geliştirmeye kendisini burada sunar. Örnek beri sonbahar Galaxy nexus, 'amiral gemisi cihazı' Google'nın son 'Android sürüm' "dondurma sandviç" ile mevcut.


Ekran boyutu ne 68 mm genişliğinde gerektirir 4.65 inches at bulunur. Bu küçük eller için sorunlu. Aynı zamanda yüksek bir çözünürlük elde edilir: 1280 x 720 piksel mevcuttur, ne tam 720 p formatında 'hd video' için yeterlidir. Ne zaman etkisi genel olarak biraz daha net olabilir bir daha yüksek piksel yoğunluğu olsa iPhone 4s, sen sadece 960 tarafından 640 piksel, alabilirsiniz.




'Tablet pc, kafasına'

Ancak 4.65 inç Samsung yeterli. Gökada piyasada ABD reklam maliyeti basılı, bu ülkede mevcuttur ama bazıları da vardır Tablet ve Smartphone not arasında çapraz kuracak uzun. "Gerçek boyut çapraz 's" reklam Koreliler.

Çok küçük sıkıntılı 'Tablet pc' başın uygun 5,3 inç köşegen 83 mm, garip - çağırırken aygıt uzunluğuna sahip ilgili olarak görünüyor. Ama ayrıca Galaxy dokunmatik yine faydası vardır: geniş ekran, inter alia, kapalı bir kalemle doğrudan ekrana çizmek veya el yazısıyla notlar için sağlar.

Rakipleri Apple bunu istiyorsunuz bir şey, ancak muhtemelen anlamda: iPhone 2007 başlatılması ile şimdi ölen kurucusu Steve Jobs böyle bir "kalemi" söz konusu olacağını söyledi. "Bir şey varsa, bölüm var. o", yani işler. Yine de, 'Apple aygıtları' dış sağlayıcılar için pin - onlar sonra ama her şeyden önce 10-inç iPad için çizmek için tasarlanmıştır. Samsung kendisi tutmak değil ama ' kalem ' nefret rakipler: Şimdi bir büyük içerir Galaxy touch gelip sürümüdür ile 10-inç.

Bu daha sonra artık kafa tutmak için telefon, ama yakışıklı-özgür aygıt ile kullanın. Diğer üreticilerin 'Android cihazlar' olduğunu da büyük ekran doğru eğilim. Ancak, geçerli modeli razr sadece Google'dan geliyor, Motorola mobilite üreticisinin iPhone 4S daha düşük çözünürlükte 4,3 inç vardır. 3d lg Optimus da '4, 3-inç perde ile' geliyor, Panasonic'in yeni Eluga bile Samsung Galaxy rakibi Not: beş inç toz - için tasarlanmıştır ve Smartphone su geçirmez.


Kullanıcılar, geniş ekran her şeyden habituation soru - hem kullanım ve taşıma sırasında içindir. Çünkü her cep cihazları ile daha--dan 4 inç içerir. Ama aynı zamanda Evet genişletmek için verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder