Translate

Popüler Yayınlar

22 Mart 2012 Perşembe

Ekranı toz / su geçirmez organik EL ince gövdeli.NTT DoCoMo akıllı P - teslimat için 04 D güvenlik fonksiyonları ve let'snote işbirliği özellikleri

Ürün adı
docomo NEXT series P-04D
Tip kasa rengi
DEEP PURPLE(Aida )
Panasonic Mobile Communications (Başkan:Toshinori Hoshi ) "DoCoMo telefonları NTT DoCoMo Co. Ltd. NTT SONRAKI P Serisi - 2004 D" teslim için.

 P - 04 D, yaklaşık 7,8 mm ince özgün form, yaklaşık 4.3 -inç QHD (540 x 960 ) Organik EL ekran "AndroidTM 2.3 su geçirmez/toz geçirmez (IPX 5 / 7 ve 5 X IP * 1 akıllı telefonlar.

 Genişliği yaklaşık 62 mm kompakt gövde yüzeyine yaklaşık yüzde 66 "dar çerçeve de küçük metin, net ekran simgeleri. Ayrıca, Panasonic'in tescilli kontrast düzeltme teknolojisi * 2 YouTubeTM gibi, parlak ve canlı renkler video oynatma.

 Buna ek olarak, güvenlik özellikleri iş "Kişisel korumalı * 3. koruma alanı E mail, belgeler gibi dosyaları, resimler, ekran kilidini alanı. Güvenli kilit açma KULLANICI arabirimi ile birlikte güvenlik geliştirmeleri.

 AV ekipman ve genişletilmiş işlevsellik ile ek olarak, PC'ler ve işbirliği. Bluetooth ® iletişim ve Wi - Fi ® İletişim, P - Letts notları * 4, P let'snote ekran başlatmak için durumundan, 04 D uyuma - D-ekranda 04 ve operasyon olabilir ve Dee gadget / VIERA * 5, P kayıt ve yayın - 04 D akışı oynatma.

 " Osaifu-Keitai " ve "EcoNavi®  hızlı el yazısı da mevcuttur.

P - 04 D'nin temel özellikleri

1. Hakkında.Suya ve toza belirgin şekli kalınlığı 7.8 mm.
2. yaklaşık 4.3-inç ekran ve parlak, güzel organik bir EL ekranı
3. Bu sahne, kullanışlı güvenlik ve kişisel bilgisayar ("fonksiyonu snote) olarak Faaliyetleri


■ P-04d ürünleri "http://panasonic.jp/mobile/docomo/p04d/" sayfası
Akıllı Telefonlar için 

■ yerel üreticilerin Psmart "Ayrıca  "http://www.p-smart.net/" * QR sembolü kod erişim sağlayabilirsiniz.  
[İletişim]
Müşteri Bilgi Merkezi
    
Tel 0120-15-8729
    
Ana Sayfa URL "http://panasonic.co.jp/snc/pmc/"
Diğer akıllı telefonlar, ücretsiz "P - 04 D" üretici "Psmart" özgür bilgi sitesi Hesaplama uygulamasını içeriğini olarak, canlı duvar kağıdı giriş ve içeriği daha da fazla.





Hesaplama uygulamasından(Cork)
Duvar kağıdı akuamarin seyretmek
Yüzen duvar kağıdı seyretmek

● PC Link fonksiyonu * 3 (Hadi notu)P-04d notu ile, bir "akıllı Arch TM" uygulaması ulaşmak çalışmak için donatılmıştır.Bluetooth ® ile P-04d başlayarak, biz bu görüntüleme ve düzenleme dosyası olarak uyku modu alanı, hareket halindeyken bir süre alabilir unutmayın.


[Dosya transferi]
Kolayca dosyaları kopyalamak için, P-04d ve Let notu arasında Wi-Fi kullanabilirsiniz.

[Uzak Masaüstü]

Açık, mobil kişisel bilgisayarlar dahil olmak üzere, sabit durum, hatta ekran snote P - 04 D tarama ve e-posta, vb.  teyit edilebilir.

USB şarj kablosu 【Snote USB 3.0 portu kullanarak şarj.

  
* 1 Su geçirmez/toza karşı dayanıklı performans
   
P - 2004 D konektör kapağı ve NTT DoCoMo miniUIM kart yuvası kapağını kapalı ve güvenli IPX IPX 5 ve 7, 5 X IP su geçirmez ve toz performans.
  
IPX 5 ve iç çapı 6.3 mm, ve bir sprey başlığı bir mesafe yaklaşık 3 m 12 L/dakika su enjeksiyon en az 3 dakika, jet hit her yönde telefon özelliği vardır, yani.
   
IPX 7 oda sıcaklık musluk suyu ve hidrostatik su derinliği 1 m depo P - 04 D kaymayacak sessiz, sonra yaklaşık 30 dakika, telefon, yeteneği.   
"IP 5 X" terimi, koruma seviyesi, aşağıdaki çapı 75 - toz (toz) telefon donanımı her 8 saat, telefon işlevleri ve güvenlik için.
    * 2 Kontrast Düzeltme 'VGA-boyutu' video ayarlanabilir.
    * 3 Kişisel korumalı depolama kapasitesi 200 MB.
.
  
* 4 uyumlu modeller: "Laß'snote CF - SX-serisi" ve "CF - Bluetooth ® modeli dahili ve NX serisi.

Ancak CF - SX model, işlevsel Uzak Masaüstü ile uyumlu değildir.

  
"Let'snote" ve işbirliği Letts notları işbirliği kullanımı ve bağlantıyı kurmak için gereklidir.
Eğer cihazınız ve iç sıcaklık özellikleri ile yeni bir smartphone ile Pocket PC (ısı, gıda, kozmetik, ilaç ve gıda maddeleri, sentetik reçine DE, vb duyarlığı artar.) İçin erime, deformasyon, değişiklik.
Bu çalışma paketlerdeki ısıya savunmasızdır.
Senkronizasyon, uzak operasyon başlatma, Letts notlar ve P - 04 D eşleştirme (orijinal) her zaman.
● Senkronizasyon sırasında, uzaktan işlem, hem Bluetooth, Wi-Fi için izin (kablosuz LAN) gerekir.● (hibernate, güç kapalı, eğer verilmemişse), uyurken bile, PC senkronizasyon mümkündür.

   
* tüm DLNA ® cihazları 5 ile çalışmak garanti edilmez. DIGA / VIERA uyumlu modeller için, başlangıç ​​P-04d mevcuttur (http://panasonic.jp/mobile/docomo/p04d/) ürün bilgileri kontrol edin.
● "Mobil Cüzdan" NTT DoCoMo, Inc şirketinin tescilli ticari markasıdır.● Wi-Fi Wi-Fi Alliance şirketinin tescilli ticari markasıdır.● "Android", "YouTube" Google Inc ticari veya tescilli ticari markalarıdır vardır.● DLNA ®, Digital Living Network Alliance damgasını ticari marka veya hizmet markaları olduğunu.● Bluetooth ® ve logosu Bluetooth SIG, Inc, NTT DoCoMo tescilli ticari markasıdır ve lisans altında kullanılmaktadır.● "" Akıllı Kemer "imza" Let notu "," Ekonabi "" DIGA "" VIERA "" Psmart "" Hızlı Sony Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır.● ürün adları ticari veya başka şirketlerin ve hizmet tescilli ticari set ileri metin ayarlanır vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder