Translate

Popüler Yayınlar

7 Mart 2012 Çarşamba

Yayın öncesi sürümünde, Windows 8 tarafından sunulan Microsoft Tablet hedefleme


Microsoft Windows 8 yayın öncesi bir sürümünü duyurdu. Işletim sistemi parmağınız ile çalıştırmak için tasarlanmıştır - ve Tablet PC için Tasarlanmış
Dokunun: yeni Pencereleri Döşe arabirimi. Resim: dapd




barcelona dpa | Microsoft, yeni işletim sistemi Windows 8 ilk sürümü tüketiciler için Çarşamba günü yayımladı. Barselona'daki Mobile World Congress kenarında, tanıdık Windows kullanıcı arabirimini tümüyle onaylanmış yazılım hakkında daha fazla bilgi için şirket sundu.

Sonbaharda tamamlanması geliştirme sürümü beri Microsoft şimdi tamamlanmış beta sürümü üzerinden 100.000 için program kodunu değiştirir ve yazılımı daha da geliştirilmiş Windows başkanı Steven Sinofsky Barselona dedi.


Piyasadaki düşüş bekleniyor, yeni sürüm ile Microsoft Windows tamamen, vurguladı yeniden. Windows 8, bir parmak ile ameliyat olmak için tasarlanmıştır. Böylece, Microsoft her şeyden tabletler pazara hedefliyor. Amaç performans ya da İmkanlar ödün vermeden bir pc etkinleştirmek için Sinofsky dedi.

Merkezde, Microsoft Metro tarzı tasarım denilen kiremit yapısı ile tamamen yeni bir arabirimdir. Yeni kullanıcı arabirimi, mobil işletim sistemi Windows telefonu Microsoft tanıttı vardı. O bir masaüstü pc, bir Ultrabook veya bir tablet olup tüm uygulamalar ve programlar - kolay erişim sunmalıdır.






Ücretsiz app karşıdan yüklemeler

Belgeler veya resimler gibi verileri Windows 8 Microsoft SkyDrive Internet bulut içinde yerleştirilebilir. Apple Microsoft şimdi app store orada olmalıdır ücretsiz bir yükleme platformu olarak - tüm programları Microsoft duyurdu benzeri benzer. İle başlayan cazip bir teklif, Microsoft geliştiriciler için bir yarışma başlattı ve Barselona'da ilk sekiz kazananları açıkladı.

İlk kez, Windows'un işlemci yongası tasarımcı kol - Tablet tarafından ilk etapta Powered by aygıtlarda çalıştırmak için. Burada İngiliz çip tasarımcı şimdiye kadar savundu ve bu da dünyanın en büyük mikroçip üreticisi Intel, PC'ler için piyasa hakim karşı lider Pazar konumu. Microsoft, uzun zamandır beklenen baskını ile bu tarihi adımı kazançlı Tablet piyasaya umuyor.


Intel'in işlemci ile tablet çalıştırır veya bir aslanağzı Qualcomm kullanır — Windows tüm platformlarda aynı derecede verimli çalışmak ve aynı yazılım çekirdeğini kullanan Microsoft Yöneticisi Michael Angiulo dedi. PowerPoint veya diğer Office programlarında bile, kullanıcılar kendi Tablet değil dağıtmak gerekiyor. KAYNAK taz.de

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder