Translate

Popüler Yayınlar

3 Mart 2012 Cumartesi

Gözden Geçirme: 2012 Panasonic VIERA TC-P50ST50 50-inç 1080p Full HD 3D Plazma TV





2012 Panasonic VIERA TC-P50ST50 Review

Ben ben herhangi bir yeşil BLOB'lar ya da dalgalanan parlaklık farkında değil son birkaç gün için bizim video görüntüleme. Biraz değişik içerik, DIRECTV, bd ve akış lots bu tv izlerken memnun kaldım. Bugün çok iyi arkadaşım Ed ayarlama yapmak için ve tüm ölçümlerin Johnson davet etti.

Renk sıcaklığı "Sıcak 2" pre-Calibration, bir küçük düzeltme yaptığımız özel modda ayarlamak ve gama 2.1 ve 90 IRE ve rengi hafif bir çarpma ile oldukça düz sıcaklık 6874K, mll, renk doğruluğu kalibrasyon önce büyük değil ancak bir küçük düzeltme için kötü oldu. bd gözle içerik renk doygunluğunu iyi oldu.

Post-Calibration bu bebek çok güzel performans doruğa ulaşmıştır. Ben tüm IREs katı 2.2 Gama elde söylemek mutlu ve gibi düz bir gözleme gibi. Biz ölçülen en yüksek parlaklık düzgün 80 ayarlanabilir kontrast * 44fl kırpma olmadan! Bravo Panasonic Japonya! Dinamik kontrast beyaz kırpma Grafik ile zar zor âlâ 250 ölçek görebiliyordu. Ve mll *.0047fl, ayrıca çok iyi.

Download dosya: ST50_Calibration_Day_Mode_40fL.pdf

Sonra hesaplanan 5350: 1 ANSI kontrast oranı ve ANSI 16 kare dama oluşturduk.

*ANSI ile denetleyici kurulu yüksek parlaklık, 29.4fl, .005fl mll ölçülür. W/DYP bir damla ışıklılık ve siyah seviyesi normal olan

Renk sıcaklığı yakın mükemmel bir 6549K oldu.






Hızlı inceleme ve istatistikleri: Panasonic'in tc-P50ST50 çok iyi genel görüntü kalitesi vardır. Kalibrasyon sonra biz .0047fl siyah düzeyinde ölçülen ve yoğun ışık bu yıl artırıldı. Bizim ilk video 44fl ile hiçbir kırpma için kalibre başardık. Renk doğruluğu ve renk doygunluğunu ortalamanın üzerindedir. Dahili video işleme tüm içerikle etkilidir.

Panasonic video 2011 ST30 serisine göre 2012 yeniden tasarlama iyi bir iş yaptı. Özellikle, ben daha yüksek parlaklık, dahili Wireless LAN ve web tarayıcısı gibi. Başka bir tasarım değişikliği bu yıl çıkarılabilir güç kablosunu oluyor. Böylece bazı öneriler takip görmek sevindim ben tüm zaman tartışmalar da çok vokal bu konuda Panasonic Mühendisliği ve yönetimi ile olmuştur.

Böylece siyah seviyesi biraz daha iyi korunur ve ikinci nesil armatürler filtredir güzel geliştirilmiş bu otelde oda ışıklarının üzerinde kontrast oranı kabul edilebilir, yani yıl olduğu önceki plazma kuşaklara hoş bir gelişme.

1080p/24 Blu-ışın kaynakları, güzel bir resim sağlar. Video mükemmel ekran tekdüzelik sergiledi. Neyse ki bu yıl Wi Fi ve tüm VIERA Smart serisi televizyonlar web tarayıcıları ile gelmek Panasonic'in UT50/video/GT50/ATN özellikleri entegre. Internet suite uygulamaları ve kolay GUI yapar erişmek ve kullanımı kolay uygulamalar gezinmek için seviyorum.

Yenileme hızı 48 Hz veya 60 Hz seçilebilir, ancak yine bu yıl video değil gerçekleştirmek de 48 Hz 1080p (titreme) çok fazla olarak bunu işlemek için tekrar ben 60 Hz tüm içerik için kullanmanızı öneririz. İşleri 3: 2 açılan de böylece bd 1080p 24 görünüyor istikrarlı bile ve 60 Hz temiz.

Bu yeterli... diyemeyiz düz 2.2 Gama bir süper yüksek karşıtlık ekranda görüntülendiğinde kesinlikle çarpıcı görünüyor. Sadece yakın resim olarak mümkün olduğu ve önemli ölçüde çarpıcı mükemmel. Büyük bir saf dinamik ton aralığı için ne videophile's rüya gibi.

Mükemmel 3d kolayca tahmin. Ve bademcik-in enterne kullanım.

Burada'ne ı did beğenmek değil: Video tasarımı, modern ve zarif Samsung, lg plazma TV veya video'nın ağabey GT50 ve ATN serisi olarak olarak değil. Video rekabet daha az sayıda resim denetimleri vardır ve 3d gözlük içermez. Kontrast oranı performans zirve için yeterli ayarları yalnızca özel modu olarak kurulum gündüz ve gece modları düzgün değil benim şikayeti olduğunu. Atn ISF gün ve gece modları ISf sunarak çözmek ve bize 10 punto ayarları verir.

Özel modda sen-si olmak çoğu ayarları kullanılabilir, ama onlar sınırlı; yalnızca iki nokta ayarlamalar rgb yüksek ya da düşük, Gama varsa gri tonlama kontrolü altındadır 1.8, 2.2, 2.4, 2.6 ve s eğrisi, biz 2.6 seçili ve düz bir 2,2 ile sona erdi. Renkli noktaların yakın olmakla birlikte GT50 ve video renk yönetimi sistemi görmek istiyorum. Ancak başka bir güzel bu yıl üç adım hareket yumuşak de-judder denetim yükseltmedir. Geçen yıl sadece iki düzeyde hareket yumuşak uyum vardı. Biz tasarım yükseltmelerde iken; bize verdiğiniz bir Fırdöndü Kaide şeref standı.

Kullanılabilir bağlantılar isterim daha düşüktür. Video, vga ve sadece 3 HDMI giriși yaptı. Optik Tos Link çıkışı ne yazık ki 2 kanal ses surround ses sınırlar. İki usb ve bir sd kart yuvası sol arka yer alır.

Son olarak, iyi fiyatlı rağmen Samsung ve lg hala sunuyor, hatta daha düşük bir fiyat etiketi daha fazla özellik.

Bu inceleme güvenilirliğini ne olursa olsun, biz tüm panellere each-other karşılaştırmak ve kim gerçekten en iyi görüntüyü yapar belirlemek bizim Shoot-out yapmak için endişeli. Nisan bir mini DYP 2012 Shoot-out olay Samsung'un E8000 dizisi, Panasonic'in GT50 ve lg PM9700 ile yapıyoruz. Games begin let!

Benim bir daha gözden geçirme zevk umuyoruz. Sorularınız veya yorumlarınız?

Lütfen 2012 Panasonic VIERA tc-P50ST50 İncelemeleri Tartışma iplik soru ve yorumlar için kullanın.

-Robert

Calibration Images:

Name:  ST50_Calibration_1.jpg
Views: 217
Size:  65.7 KB Name:  ST50_Calibration_2.jpg
Views: 218
Size:  30.2 KB

Name:  ST50_Calibration_3.jpg
Views: 222
Size:  63.0 KB Name:  ST50_Calibration_4.jpg
Views: 219
Size:  89.2 KB







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder