Translate

Popüler Yayınlar

2 Mart 2012 Cuma

Sparky Root Uygulama: Dondurma Sandviç üzerine Root Transformer Prime




Asus transformer Prime geçenlerde Android 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS) güncellendi ve biz emin çoğu zaten resmi güncelleme veya özel ROM'lar aracılığıyla biriyle ICS güncelledik demektir. Sparky Kök App XDA üyesi tarafından bir app edildi sparkym3 Bu sizin transformer Prime bir stok resmi ICS firmware üzerinde çalışan kök izin verir.
Lütfen transformer Prime TF201 çalışan Ice Cream Sandwich kök öğrenmek için okuyun.
Uygunluk
Bu ROM ve aşağıda yalnızca kılavuz ve sadece Asus transformerPrime, model numarasını TF201 ile uyumludur. Bu başka bir cihazla uyumlu değil. Ayarlar cihazınızın modeline »Tablet Hakkında kontrol edin.
Uyarı!
Burada tartışılan yöntemleri ve prosedürleri riskli olarak kabul edilir ve ne yaptığınızı tam olarak bilmiyorsanız bir şey çalışmamalısınız. Herhangi bir hasar sizin veya bir tuğla, fonksiyonel olmayan cihaz da dahil olmak üzere cihaz, bozulursa, biz sorumlu tutulmayız. Size forewarned edildi!

Ön Yükleme Gereksinimleri

  • Sizin transformer Prime bir Dondurma Sandviç Android 4.0.3 firmware üzerinde çalışıyor olması gerekir. Siz → yayınlanan kılavuz kullanarak Ice Cream Sandwich güncelleyebilirsiniz burada .

 

Sparky Root App kullanarak Transformer Prime ICS Root Nasıl Yapılır

  1. USB hata ayıklama etkin olduğundan emin olun. Ayarlar »Kalkınma seçenekleri gidin ve USB Debugging seçeneğini işaretleyiniz.
  2. Indirin ve onu almak tarafından Prime üzerinde uygulama yüklemek özgün geliştirme sayfa .
  3. Sizin transformer Prime üzerinde uygulama çalıştırın.
  4. "Adım 1 Exploit" tıklayın.
  5. Giriş ekranına gitmek için Home tuşuna basın, sonra el ASUS App yedekleme aracı açmak ve bir uygulama yedekleme (Eğer geri tuşuna basarak kök app kapatmayın emin olun, arka planda çalışıyor olması gerekir).
  6. Sparky Kök uygulaması dönün ve "Step 3 Install SuperUser" (SuperUser app kuracaktır) tıklayın.
  7. "4 Temizleme Adım" tıklayın.
  8. Sizin tablet şimdi köklü ve Sparky Kök uygulaması kapatabilirsiniz.
İşte bu kadar, şimdi bu yararlı kök uygulaması sayesinde, sizin Asus transformer Prime çalışan köklü bir stok ICS firmware var. App altındaki yorumlar, sizin için nasıl çalıştığını düşüncelerinizi paylaşın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder