Translate

Popüler Yayınlar

2 Mart 2012 Cuma

Streaming Filmler İçin Yeni Bir "One-Stop" Mağazası, TV


Lucas Shaw tarafından
Izlemek için özel bir film mi arıyorsunuz? Pekala, işte Netflix ve Hulu, DVD ve iTunes - ama bu hizmetlerin her biri sınırlı bir kütüphane ve sabit fiyatlar vardır. Ne istediğini bulmak için sekerken gerekebilir.
Bu MediaHound çözmeye çalışıyor budur.
Her şey film ve TV için bir one-stop shop, başlangıçta kendi internet sitesinde Perşembe akşamı başlatılan leetUP , Los Angeles Club Nokia devraldı nerd kongre.
"Film ve televizyon endüstrisi hem rahatlık ile mücadele," kurucusu ve yöneticisi Addison McCaleb TheWrap söyledi. "Biz dedesi ve çocuklar kullanabilir nereye kadar basit tuttu."
Aslında MediaHound şey izlemek değil, bu sizin arzu ne olursa olsun izlemek için en ucuz ve en kolay yolu bulmak için oraya gitmek.
Ararsanız "Iron Man", iTunes, Best Buy veya Amazon ya da Amazon Instant Video ile Çayı üzerinden satın alabilirsiniz. Eğer izlemek istiyorsanız "Brokeback Mountain" YouTube, Netflix veya Amazon üzerinde akışı ve iTunes, Netflix ve Amazon üzerinde satın alabilirsiniz.
"Ne Mediahound farklı kılan biz bir Internet bağlantısı olan herkes için erişilebilir bir web uygulaması, konum olduğunu," Wesley Burger, iletişimin şirketin müdürü TheWrap söyledi.
Bu sadece bir televizyon kadar kanca Roku gibi bir set-top box, aksine var.
"İnternet ile herkesin platformu kullanabilirsiniz, çünkü biz sosyal medya üzerinde çok daha hızlı kritik kütle ulaşabilir bir web uygulaması," Burger dedi.
Mediahound Netflix, Hulu, Amazon ve iTunes seviyor ile fırsatlar bağlı olmuştur. Bu para biraz onları ödüllendirir, ancak bir reklam tabanlı iş kalır.
Site aynı zamanda kullanıcıların istedikleri hangisi hizmetinden bir film ya da gösteriyi izlemek icar yanı Paramount ve Disney kütüphaneler gibi, Sony'nin CRACKLI bağlar.
Ayrıca Facebook'un Miramax Deneyimi ile stüdyonun tüm kütüphane kullanıcılarının erişim imkanı veren sitede kendi kanalı olan Miramax ile bir anlaşma var.
Daha fazla stüdyoları çekmek onlar danışmanları olarak JPMorgan David Shaheen ve John Miller yönelmişlerdir yüzden hedef.


 
"Bu stüdyoları kendi markasını tanıtmak ve gerçekten eyleme şekilde kendi uzaya içeriklerini getirmek için eşsiz bir fırsat sunmaktadır," McCaleb dedi. Hepsini kendi başlıklarını listelemek ve insanlar istedikleri yere onları satın alabilecekler olması için şu anda yer yoktur. "
Studios da filmlerin belirli türleri (ve bu süreçte finansman Mediahound) seviyorum kullanıcıları hedefleyen, kendi filmleri tanıtmak için sitesini kullanabilirsiniz.
Bu filmleri bulmak için, her şekilde bakabilirsiniz. Çalma listesine göre, Spotify uzatıyor ya, - tür, yıldız ya da puan - Siz farklı kriterlere göre taramak özel unvanlar için arayabilirsiniz.

 Buradaki amaç için çalma listeleri yapmak için ünlüler askere etmektir. Kevin Smith ve komedyen Doug Benson seviyor podcasting olan leetUP, için, bir çalma listesi katkı sağlama kurucularından Kevin Periera, Show G4 yönettiği "Saldırı ev sahibi, var.
Site melek yatırımcıların dolar 350,000 bir ilk yatırım yuvarlak var ve bir ikinci tur sürüyor.
Tablet uygulamaları, mobil uygulamalar ve Smart TV uygulamaları da yolda vardır, ama şimdi hedef bir seyirci bulma ve hizmet rafine edilir.
"Biz bir tüketici açısından tüketicilere ulaşma sorunu çözer, içerik erişim ve bir stüdyo bakış açısıyla sahip bir çok problemle çözen bir platform ve bir ürün inşa ettik," McCaleb dedi.
"Ama biz bir start-up bütçe üzerinde bir garajda dört adamlar olarak bunu başardık."
-
Lucas Shaw

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder