Translate

Popüler Yayınlar

3 Mart 2012 Cumartesi

RB-rld-03iModela CNC Freze Makinesi





Genel bakış 
iModela tamamen yeni bir konsept - takı tasarım ve el sanatları projeleri için railroading minyatürler ve model, eşsiz yaratıcı takipçiliği bir dizi desteklemek için tasarlanmış bir dijital hobi değirmen.IModela hobi freze makinesi ile, 3D modeller ve hobi meraklıları kolay ve doğru oluşturabilir ve 3D şekilleri, kabartma, doku ve modelleme mum, köpük, balsa ahşap ve plastik malzemelerden kalıpları üreterek projeler geniş bir yelpazede güzelleştirmek. Uzunluğunda 2.17 inç ve yüksekliği 1.02 inç 3.39 inç genişliğinde bir freze alanı, iModela küçük ölçekli yaratıcı projeler için mükemmel bir araçtır.
 özet
Yaratıcılığı keşfetmek için platform kullanmak için , uygun fiyatlı, kompakt ve kolay
Kesinlikle köpük, mum, balsa ahşap ve plastik fabrikaları 3D şekil, desen ve tasarımlar
iModela Creator, Roland bir 3 boyutlu tasarım yazılımı, bitkiler, delik, doku ve desen formları kullanıcıların kutusunun sağında sağlayan dahildir
ünitesi özel olarak tasarlanmış mil motoru mağazalarında modelleri yaygın olarak bulunan freze çeşitli destekler ve do-it-yourself (DIY) perakendecilere
iModela tam olarak monte gelir
Kolay kurulumu ve kullanımı, ve sadece bir güç anahtarı ile kontrol edilir için, ekran ve basit bir yazılım denetleyicisi iModela LED
Kendine ait taşınabilir taşınma durumunda saklar
iModela çevrimiçi topluluk kullanıcıların fikirlerini ve projelerini paylaşmalarını sağlar

 







ÖzelliklerHobi ve El Sanatları Atölyesi'ne Mükemmel İlavesi 



IModela ile, yaratıcı olasılıklar sonsuz. iModela dönen kesici özellikleri olduğu kesin değirmenleri 3D şekiller, reçineli madde desen ve tasarımlar. Sadece bir güç anahtarı, basit LED ekran ve iModela denetleyici yazılım ile, iModela kurulum ve kullanımı kolaydır. Özel olarak tasarlanmış mili motor ünite modeli dükkanlarında yaygın olarak bulunan freze çeşitli destekler ve do-it-yourself (DIY) kompakt tasarım iModela arasında kolay saklama sağlayan masaüstü ve özel taşıma çantası, sağ sığabilir retailers.Its projeler. 

IModela Creator Tasarım Yazılımı ile Yaratıcılığınızı arttırın

iModela size doğru dışarı kutunun oluşturmak ve hassasiyet ile değirmen şekiller, delik, doku ve desen sağlayan, kendi tasarım yazılımı, iModela Creator ile birlikte geliyor. Sezgisel menüler ve simgeler tasarım ve üretim kolaylaştırır. IModela Creator ile, aynı zamanda fikir çizmek için çizim araçları erişebilirsiniz. Sonra sadece değirmen içine kesme malzeme yüklemek ve iModela kalanı yok, kesin ve ayrıntılı bir şekilde yeniden tasarımı. Tam bir sistem, iModela ve iModela Creator yazılımı takılar, kolye ve bebek evleri ve model tren setleri için küçük heykelcikler ve aksesuarları için anahtar zincirleri, ürünlerinin geniş bir ürün yelpazesiyle. 
Kanıtlanmış Performans
 
iModela güçlü performans özellikleri ile kolay kullanımlı cihazın içine kanıtlanmış Roland freze teknolojisinin 25 yıl içerir. MODELA Player 4 CAM yazılımı Internet'ten indirilen ya da 3 boyutlu tasarım yazılımı oluşturulan 3 boyutlu nesneleri üretmek için izin dahildir.IModela Topluluğuna Katılın

 
IModela sanatçılar öğrenmek, paylaşmak ve daha da yaratıcı hedeflerine yardımcı olmak için, iModela kendi özel web sitesinde, icreate.rolanddg.com vardır. Ürün hakkında bilgi tamamlamak için ek olarak, site tasarım fikirleri, üretim iş akışları ve bakım ipuçları tartışır ve ayrıca size iModela üretim için indirebilirsiniz ücretsiz proje örnekleri sunmaktadır. Facebook ve YouTube'a doğrudan bağlantılar diğer iModela kullanıcılarla projeleri ve teknikleri paylaşmanıza olanak tanır. Site de rahatlıkla internet üzerinden satın alınabilir isteğe bağlı malzeme ve sarf malzemeleri, geniş bir yelpazede sunuyor. 

Kalite Güvence



Roland uluslararası ISO sertifikaları kaliteli ürün ve hizmet sizin güvencesidir. Biz güvenilir, yüksek performanslı ürünler oluşturmak ve birinci sınıf müşteri hizmetleri ve gereçleri ve aksesuarları geniş bir yelpazede onları yedekleyebilirsiniz.

 Özellikler 
Kesilebilir  Malzeme: Bu tür reçineler (örneğin metal ve karbon gibi iletken maddelerin desteklenmez) gibi yumuşak malzeme.Maksimum  öğütülmesi Alanı: X, Y ve Z: 3,39 x 2,17 x 1.02 inç (8 x 55 x 26 mm)Collet ucundan tabloya  Uzaklık: Maksimum 2.17 inç (55 mm) Tablo boyutu: Genişlik x derinlik: 3.39 x 2.17 inç (86 x 55 mm) monte kesme malzemesi ağırlığı: 0.4 lb (200 g) X, Y-ve Z-eksenine tahrik sistemi: Step motor Çalışma hızı: X ve Y eksenleri: 0,24-9,45 inç / dk (6 ila 240 mm / dak) Yazılım çözünürlüğü: 0,00039 inç / adım (0.01 mm / adım; RML-1), 0,000039 inç / adım (0,001 mm / adım: NC kodu) Mekanik çözünürlük: 0.00000732 inç / adım (0.000186 mm / adım: mikro adımlar) İş mili motor: iM-01 mil motoru Arayüz: USB (Universal Serial Bus Özellikleri Revizyon 2.0 Tam Hız ile uyumlu) Kontrol komut seti: RML-1, NC kodu Güç kaynağı koşulları: AC adaptör AC 100 240 V + / -10%, 50/60 Hz Dedicated Makine: DC 24 V, 0,7 A Güç tüketimi: Yaklaşık 14 W Çalışma gürültüsü: Çalışma sırasında: 57dB (A) veya daha az (zaman kesme değil), bekleme sırasında: 39 dB (A) veya daha az Dış ölçüleri: Genişlik x derinlik x yükseklik: 8.43 x 7.87 x 8.07 inç (214 x 200 x 205 mm) Ağırlık: 3.7 lb (1,7 kg) Kurulum ortamı: Çalışma ortamı: 41 ila 95 derece F (5 ila 35 º C), 35 ila% 80 bağıl nem (yoğuşma yok) Sıcaklık Ortam kirlilik derecesi: 2 (IEC 60664-1 tarafından belirtilen)Dahil olan parçalar Güç kablosu, AC adaptörü, USB kablo, kesici takım (eksen çapı: 2.35 mm, bıçak çapı İpucu: 1.6 mm), montaj vidaları (yerinde kesici takım sabitlemek için), altıgen anahtarı (kesme aracı sabitlemek için yerine), yedek kanca, yedek mil motoru, fan, Bakım yağı, temizleme fırçası, çift taraflı bant, deneme kesim malzemeleri, deneme hurda plaka, yassı başlı tornavida, Roland Yazılım Paketi, ayar kurulu ve kullanım kılavuzlarınınSistem GereksinimleriPC: Windows ® XP, Vista veya 7 32-bit veya 64-bit sürümü veya Windows XP önceden yüklenmiş bir PC ile önceden yüklenmiş bir model.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder